❗Nabór na stanowisko: Referent w Dziale Koordynacji Projektów

2022-03-01 Wodociągi Chrzanowskie

Obecnie ogłaszamy nabór na stanowisko: Referent w Dziale Koordynacji Projektów

Składanie aplikacji do dnia 11.03.2022 r.

Główny zakres obowiązków

1. pełnienie wszelkich czynności inwestora dla projektów realizowanych z udziałem środków zewnętrznych lub innych powierzonych przez Zarząd;
  2. przygotowanie dokumentów rozliczeniowych po zakończeniu realizacji zadań;
  3. prowadzenie w okresie gwarancji i rękojmi całości tematyki związanej ze zgłaszanymi usterkami i wadami;
  4. sporządzanie wniosków aplikacyjnych o środki pomocowe ze źródeł zewnętrznych;
  5. przyjmowanie zleceń na wykonanie dokumentacji dla przyłącza, zleceń budowy przyłącza wodociągowego/kanalizacyjnego;
  6. przygotowanie umów na wykonanie dokumentacji dla przyłącza, umów na budowę przyłącza wodociągowego/kanalizacyjnego;
  7. współpraca z działami odpowiedzialnymi za realizację umów na wykonanie dokumentacji  dla przyłącza, umów na  budowę przyłącza wodociągowego/kanalizacyjnego.

Od kandydatów oczekujemy :

• wykształcenia wyższego w zakresie Inżynierii Sanitarnej lub Ochrony Środowiska;
  • umiejętności pracy w zespole;
  • posiadania prawa jazdy kat. B;
  • mile widziane posiadanie uprawnień projektowych i/lub nadzoru w zakresie sieci, instalacji  i urządzeń cieplnych, wentylacyjnych, gazowych, wodociągowych i kanalizacyjnych, co będzie dodatkowym atutem;
  • obsługi podstawowych narzędzi informatycznych.

Prosimy o składanie aplikacji do dnia  11. 03. 2022 r.

Zainteresowane osoby prosimy o składanie CV oraz listu motywacyjnego z dopiskiem „Referent w Dziale Koordynacji Projektów” na Dzienniku Podawczym w siedzibie spółki tj. Chrzanów, ul. Jagiellońska 8, drogą pocztową na adres siedziby spółki lub poprzez e-mail na adres : kadry@wodociagi.chrzanowskie.pl

Więcej informacji: OGŁOSZENIE O PRACY – referent w TR